Etusivu Siitostammat Jalostusoriit Kasvatus Sähköposti

I would travel only by horse, if I had the choice...

Oregonin osavaltiossa, Yhdysvaltojen länsirannikolla, pitää majapaikkaansa pieni puoliverijalostukseen keskittynyt hevostila nimeltä Sinclair. Vuorten juurella sijaitseva talli saa toimia pitkälti omassa rauhassaan, vaikka lähimpään kaupunkiin ei ole kuin 15 minuutin ajomatka. Jylhät maisemat ja puhdas vuoristoilma tekevät hyvää myös hevosillemme, jotka nauttivat saadessaan tarhata ilman sen sallitessa lähes koko päivän. Vaikka asukkaamme ovat pääsääntöisesti melko arvokkaitakin kilpa- ja jalostushevosia, pyrimme tarjoamaan niille mahdollisimman luonnonmukaiset olosuhteet. Mikäli jotakin hevosessa hajoaa, sitten se hajoaa. Kilpailuttamisen ohella hevosemme toimivat rajoitetusti jalostuskäytössä, niin kilpailemisen ohella kuin kisauransa päätyttyäkin.

Sinclair kasvattaa eri kantakirjojen puoliverisiä tavoitteenaan luoda uusia, tuoreita linjoja virtuaalimaailmaan. Pyrkimyksenämme on selväjärkinen, hyvärakenteinen urheiluhevonen. Jokainen yhdistelmä ja astutus on hyvin tarkkaan harkittu, ja jokainen varsa on meille yhtä tärkeä. Suurin osa kasvateistamme myydään uusiin koteihin, mutta toisinaan varsa tai kaksi jää kotiin kilpailemaan. Kasvatus-sivulta näet listan Sinclairissa syntyneistä varsoista. Myynnissä olevia kasvatteja pääset katsomaan klikkaamalla samalta sivulta linkkiä "for sale".

Tervetuloa tutustumaan!

Terveisin, Narie     Suosittele VRL:n tallilistalla? ♥


Sinclair suosittelee
Scaon Sporthorses      ♥ Gestüt Silbereiche      ♥ Cranleigh Equestrian Centre      ♥ Romilly     Tämä on virtuaalitalli | This is a sim-game stable | Tausta © tanakawho (CC BY-NC 2.0) | Ulkoasu © VRL-07415