Virtuaalisten Suomalaisten Puoliveristen Yhdistys


Ei rotua ilman kasvattajia


Suurin kiitos upean rotumme olemassaolosta, vanhojen linjojen säilymisestä ja uusien linjojen luomisesta, menee kasvattajille.

Palkintonsa ansainneet


Monipuolisena rotuna tunnettu suomalainen puoliverinen on niittänyt menestystä monessa lajissa, niin kilparadoilla kuin näyttelykehissäkin.

Askel kerrallaan


Rodun kasvattajaksi ryhtyminen voi olla kiinni sen täydellisen aloitushevosen löytämisestä. Onneksi suomalaisissa puoliverisissä on mistä valita.

Kasvattajat ja Kannattajajäsenet

Kasvattaja- ja kannattajajäsenlistoille otamme rajattoman määrän talleja. Kasvattajalistalta löydät rotua aktiivisesti kasvattavat henkilöt ja kannattajajäsenten listalta rotuun hurahtaneita henkilöitä joilta löytyy yksi tai useampi fwb omistuksestaan, mutta kasvatustoiminta on yhä vähäistä. Molempien listojen jäsenet vastaanottavat satunnaisesti lähetettävän VSPY:n uutiskirjeen ja saavat näin tietoa meneillään olevista ja tulevista tapahtumista. Voit liittyä joko kasvattaja- tai kannattajalistalle, mutta vaihtaa ryhmää kannattajalistalta kasvattajalistalle kun kriteerit täyttyvät.

Rekisteröidy kasvattajalistalle       Rekisteröidy kannattajajäseneksi

Kaikilta kasvattajalistan talleilta on löydyttävä VSPY:n sivut linkitettynä tallinsa etusivulle tai linkkilistalleen, bannerilla tai tekstilinkillä!Päivitetty viimeksi 27.08.2014.

Kasvattajalista - 14 kasvattajaa

Frida (VRL-05826), Faconde

Kasvattajanimi on "F" ja talli on perustettu vuonna 2009. Tavoitteena on kasvattaa laadukkaita ja pääasiassa lyhytsukuisia suomalaisiapuoliverisiä niin este- kuin koulukentillekkin. Toimintaan kuuluu niin hevosten kasvatus kuin niiden kanssa kilpailu ja jokaisen hevosen kanssa on tavoitteena ainkin niiden painotuslajin laatuarvostelu.
  Lue Fridan kasvattajahaastattelu kokonaisuudessaan!


Jenza (VRL-07687), Ginger Dressage

Ginger Dressage kasvattaa koulupainotteisia suomalaisia puoliverisiä vuodesta -09 lähtien. Toimintaamme kuuluu hienojen varsojen kasvattaminen, sekä pienimuotoisesti kilpailu- ja valmennustoiminta. Hevosiemme kanssa pyrimme melkeinpä kaikilla laatuarvosteluihin saakka. Kaikki kasvattimme tunnistaa liitteestä "Ginger".
  Lue Jenzan kasvattajahaastattelu kokonaisuudessaan!


Kaneli (VRL-10410), Ivory Stables

Kasvattajanimi "Ivory". Ivory Stablesissa kasvatetaan suomalaisia puoliverisiä sekä kisa- että kotikäyttöön.
  Lue Kanelin kasvattajahaastattelu kokonaisuudessaan!


Latu (VRL-01436), Stall Lumos

Kasvattajanimi "Lumos". Talli on täynnä piirrettyjä puoliverisiä niin este- koulu- kuin kenttäradoiltakin, harkitulla kasvatustoiminnalla ja tavoitteellisilla hevosilla maustettuna. Stall Lumos on perustettu maalis-huhtikuussa 2011, ja vaikka alkuun tarkoitus olikin kaikkia rotuja kasvattaa niin suomalaiset puoliveriset eivät tyytyneet pikkurilliin, ne veivät koko käden...
  Lue Latun kasvattajahaastattelu kokonaisuudessaan!


Milja M. (VRL-00692) & Pulmu N. (VRL-00102), Suprant

Kasvattajanimi "Suprant". Suprant perustettiin vuoden 2011 lopussa kahden pitkäaikaisen virtuaaliharrastajan toimesta. Kasvatamme intohimolla ja rakkaudella suomalaisia puoliverisiä päälajeina kenttäratsastus ja valjakkoajo.
  Lue Pulmun ja Miljan kasvattajahaastattelu kokonaisuudessaan!


nica (VRL-01425), Mêl Seren

Kasvattajanimi "ML". Kilpapainotteinen suomalaisia puoliverisiä kasvattava talli. Hevoset ovat lyhytsukuisia ja piirrettyjä, sekä estepainotteisia. Tarinatoiminta on myös osa Mêl Serenin toimintaa.
  Lue nican kasvattajahaastattelu kokonaisuudessaan!


Rain (VRL-00128), Charmyard Stud

Kasvattajanimi "Charmyard". Charmyard Stud on vuonna 2010 perustettu usean käyttölinjan ratsuhevosia kasvattava virtuaalitalli. Kasvatuksessa tavoitteena on paitsi vaalia ja säilyttää vanhempia linjoja, myös olla alkuvoimana uudelle.
  Lue Rainin kasvattajahaastattelu kokonaisuudessaan!


Sen (VRL-08368), Fairford Warmbloods

Kasvattajanimi "Flow". Fairfordissa kasvatetaan suomalaisia urheiluhevosia este- ja kouluradoille!
  Lue rion kasvattajahaastattelu kokonaisuudessaan!


Siiri K. (VRL-00430), HR Warmbloods

Kasvattajanimet "HRW, Rouge, High". HR Warmbloods on vanhalinjaisiin puoliverisiin keskittynyt talli, joka tarjoaa kattavan valikoiman hevosia vanhemmista sukulinjoista. Talli panostaa laadukkaaseen kasvatukseen ja hyviin hevosiin, joilla on suku kohdillaan.
  Lue Siirin kasvattajahaastattelu kokonaisuudessaan!


Sirpa (VRL-00329) & Virginia (VRL-02702), Ionic

Kasvattajanimet "Ion (Ionin)". Ionic on suurtalli, joka tunnetaan harvinaisista roduista, mutta sekaan mahtuu myös erilaisia puoliverisiä ja FWB-kasvatusta. Meillä on paljon vanhojen linjojen hevosia, mutta jonkin verran myös uusia, lyhyitä sukuja. Emme kilpaile, mutta kasvatamme sitäkin enemmän.
  Lue Sirpan ja Virginian kasvattajahaastattelu kokonaisuudessaan!


Tahvonautti (VRL-07572), Prettymoon

Prettymoon on muutaman suomalaisen puoliverisen ja muun hevosen talli. Kasvatamme pienimuotoisesti laadukkaita suomalaisia puoliverisiä ja järjestämme muutamia kilpailuja vuosittain. Tallista löytyy sekä uusia, että vanhoja linjoja.
  Lue Tahvonautin kasvattajahaastattelu kokonaisuudessaan!


Troya (VRL-03933), Las Vegas

Las Vegas eli "Vegas" on vuonna 2007 perustettu kasinotalli, joka kasvattaa puoliverisiä laidasta laitaan, keskittyen kuitenkin iki-ihaniin suomalaisiin puoliverisiin. Meiltä löydät pääasiassa vanhasukuisia hevosia, mutta pyrimme luomaan kattavan valikoiman kaikenlaisia puoliverisukuja.
  Lue Troyan kasvattajahaastattelu kokonaisuudessaan!


Ziki (VRL-05965), Cheval Delamer

Kasvattajanimi "Mer". Cheval Delamer on vuodesta 2006 toiminnassa ollut talli, joka kasvattaa pääpainonaan suomalaisia puoliverisiä. Matkan varrella on kyllä tarttunut mukaan niin poneja kuin suomenhevosiakin, ja näistäkin roduista syntyy aika-ajoin kasvatteja. Talli järjestää ahkerasti kilpailuja, ja varsinkin kasvateille on reilusti toimintaa jokaisena vuodenaikana. Kaikilla hevosilla on tavoitteena laatuarvostelut, ja menestystä pääsee ihastelemaan jo katselemalla hevosten kilpailukalentereita.
  Lue Zikin kasvattajahaastattelu kokonaisuudessaan!


Yogi (VRL-00072), Solo

Kasvattajanimi "Solo". Solo kasvattanut suomalaisia puoliverisiä aktiivisesti vuodesta 2008. Keskitymme lähinnä estepainotteisten hevosten kasvattamiseen, mutta syntyy meillä silloin tällöin muunkin painotteisia. Panostamme erittäin laadukkaisiin vanhempiin, jotka ovat paitsi kilparadoilla kunnostautuneita, myös laatuarvosteluissa palkittuja. Olemme ottaneet tavoitteeksemme luoda uusia laadukkaita sukulinjoja, mutta myös vanhat linjat elävät hevostemme ja kasvattiemme sukutauluissa.
  Lue Yogin kasvattajahaastattelu kokonaisuudessaan!


Kannattajajäsenet - 3 kannattajaa

jäsen VRL-tunnus talli
Annika N (VRL-10352) Freistingar
Lithy (VRL-07127) Sheen Stud
Tinúvel (VRL-05594) Rautkymi