SPL = Suomalaisten Puoliveristen Laatuarvostelu

Osallistuminen 13. tilaisuuteen :

Nimimerkkisi & Sähköpostiosoitteesi:

Hevosesi sukupuoli (o/t/r) ja nimi:

Hevosesi sivujen osoite:

1. Arvosteltavan jälkeläisen nimi:

1. Arvosteltavan jälkeläisen osoite:

2. Arvosteltavan jälkeläisen nimi:

2. Arvosteltavan jälkeläisen osoite:


SPL:n laatuarvostelutilaisuus - Joulukuu 2012

Tervetuloa! VSPY:n alainen Suomalaisten Puoliveristen Laatuarvostelu järjestää joulukuussa 13. tilaisuutensa! Tilaisuus on varsinainen tilaisuus, eli hevosella ei saa olla aikaisempaa palkintoa laatuarvostelusta. Tilaisuuden päivämäärä on 15. joulukuuta 2012 (vip on 01.12.2012)! Tuomareina toimivat Hamzi, Peppi S., Ziki, Donna, unni sekä Yogi.


Rajoitukset:
○ Yksi henkilö / talli saa ilmoittaa tilaisuuteen kaksi (2) hevosta
○ Tilaisuuteen saa ilmoittaa vain omistuksessaan olevan hevosen
○ Tilaisuuteen otetaan maksimissaan 20 hevosta

Tärkeää informaatiota:
Säännöt ja Yleiset rajoitukset
Arvosteluperiaatteet ja pisteytys
Miten valmistella hevonen tilaisuuteen

Osallistujat 15/20 - TULOKSET

fwb-o. Passive Relations! WIM, om. Jenna S.
18-18-20-20-20-08 = 104p = SPL-I
Erittäin hieno rotunsa edustaja joka palkittiin sekä tilaisuuden parhaimmilla yhteispisteillä että korkeimmilla rakennepisteillä! Näpsäkkä ja mukava luonne, jonka lukeminen oli kuitenkin turhan raskasta selkeiden kappalejakojen puuttuessa. Orin jälkeläiset olivat olleet mukavan aktiivisessa käytössä. Ori keräsi myös hienon määrän lisäpisteitä upealla määrällä päiväkirja- ja valmennusmerkintöjä.

fwb-o. Ironsky, om. Yogi
13-17-20-20-20-12 = 102p = SPL-I
Erittäin hieno rotunsa edustaja! Hyvä ja sopivan mittainen luonne, joskin kirjoitusvirheet laskivat pistemäärää. Jälkeläiset hienosti pärjänneitä ja aktiivisessa käytössä olleita. Kiitettävä määrä päiväkirjamerkintöjä ja huima määrä valmennuksia! Lisäpisteitä myös laatis- ja näyttelymenestyksestä.

fwb-o. Accord, om. maxi
14-19-20-20-20-08 = 101p = SPL-I
Erittäin hieno rotunsa edustaja! Kivan simppeli ja selkeä luonne, joka menetti yhden pisteen pienoisten kirjoitusvirheiden takia. Erittäin hyvä ja kattava sukuselvitys, josta yksi bonuspiste. Orin molemmat arvosteltavat jälkeläiset ovat hienosti pärjänneitä. Runsas määrä päiväkirjamerkintöjä takasi lisäpisteet, mutta myös aiempi laatismenestys palkittiin.

fwb-o. Jeremiah Ginger, om. Frida
15-19-20-20-20-07 = 101p = SPL-I
Erittäin hieno rotunsa edustaja! Hauska ja mielenkiintoinen luonne, hevosen näkökulmasta kerrottuna. Pari pientä virhettä kuitenkin antoi yhden miinuspisteen. Kummallakin arvosteltavalla jälkeläisellä kivat luonteet sekä hienosti kilpamenestystä, kuten isällänsäkin. Tekstimerkintöjen puutetta korvasti hieno laatismenestys sekä emän hieno SPL-I palkinto.

fwb-o. Wet Jasper fla, om. Ziki
13-20-20-20-20-08 = 101p = SPL-I
Erittäin hieno rotunsa edustaja! Täysin pistein palkittu luonne oli monipuolinen ja virheetön, siihen oli selkeästi panostettu. Myös pitkä ja laaja sukuselvitys toi bonuspisteitä. Hienosti kilpaurallaan pärjännyt ori, jolta löytyi myös mukava määrä tekstimerkintöjä sivuiltaan.

fwb-t. C' Bohemian Ballad, om. Yogi
13-19-17-20-20-11 = 100p = SPL-I
Erittäin hieno rotunsa edustaja! Pienoisia kirjoitusvirheitä sisältävä, mutta muuten erittäin hyvä ja näppärä luonne, jota oli helppo lukea. Huiman määrän sijoituksia kerännyt tamma, jonka jälkeläisetkin ovat pärjänneet mukavasti. Hieno määrä tekstimerkintöjä!

fwb-o. Sentimental Tune, om. Ziki
13-19-20-20-20-08 = 100p = SPL-I
Erittäin hieno rotunsa edustaja! Pitkä ja monipuolinen luonne, jota oli miellyttävä lukea. Muutama pieni virhe laski pisteen verran. Mukavasti kilpailleen orin jälkeläisetkin olivat radoilla hyvin pärjänneitä. Tekstimerkinnöistä mukavasti lisäpisteitä, kuten myös emän SPL-palkinnosta.

fwb-t. Hocus Pocus, om. maxi
13-20-20-20-20-05 = 98p = SPL-II
Erittäin hyvä ja helppolukuinen luonne, jossa hienosti kuvailtu hevosta. Hieno ja kattava sukuselvitys, joka toi teille yhden bonuspisteen. Jälkeläiset hyvin menestyneitä! Laatuarvostelupalkinnosta lisäpisteitä. Hieman runsaammin tekstimerkinöjä, niin voitte helposti saavuttaa I-palkinnon uusinnassa.

fwb-t. White Seven Steps, om. Frida
14-18-20-20-20-03 = 95p = SPL-II
Hauska ja tervetulleen erilainen luonne, kirjoitettuna hevosen näkökulmasta. Kielioppivirheet kuitenkin laskivat pisteitä jonkin verran. Hyvä sukuselvitys josta sai tiedot hyvin selville! Jälkeläiset olleet hienon aktiivisessa käytössä. Päiväkirja ja valmennusmerkintöjä olisi voinut olla enemmän! Plussaa laatispalkinnosta.

fwb-o. Moons Mimic 44, om. misery.
13-17-10-20-20-11 = 91p = SPL-II
Hyvä ja persoonallinen luonne, jota oli mukava lukea. Kielioppivirheet kuitenkin laskivat pisteitä. Sukuselvitys olisi tuonut lisää pisteitä. Hienosti käytössä olleita jälkeläisiä, myös ori itse on kilpaillut kiitettävästi! Hieno määrä päiväkirjamerkintöjä! Hyvin menestynyt muissa laatuarvosteluissa ja vanhemman SPL-palkinnosta lisää pisteitä!

fwb-t. Hairmetal Dusk, om. misery.
16-19-10-20-20-05 = 90p = SPL-II
Hieno hyvän mittainen ja monipuolinen luonne, valitettava muutama kirjoitusvirhe vei yhden pisteen. Sukuselvityksen puuttuminen laski sukupisteitä. Tamma ja sen jälkeläiset hienosti kilpailleita. Useammat päiväkirja- ja valmennusmerkinnät olisivat tuoneet lisäpisteitä. Hieno laatuarvostelupalkinto toi kaksi lisäpistettä.

fwb-t. La Linda F, om. Annika N
15-18-10-15-18-13 = 89p = SPL-II
Tammalla monipuolinen ja hieno pitkä luonne, jonka teksti oli helppolukuista. Kirjoitusvirheet kuitenkin laskivat pisteitä jonkin verran. Sukuselvityksen puuttuminen laski sukupisteitä. Hieno määrä tekstimerkintöjä ja laatuarvostelupalkintoja, myös vanhempien SPL-palkinnot toivat lisäpisteitä.

fwb-t. Chanel Jra, om. apiljavanilja
14-18-10-20-20-06 = 88p = SPL-II
Aavistuksen itseään toistava luonnekuvaus, jossa kuitenkin hyvä sisältö. Pientä sakotusta kirjoitusvirheistä. Sukuselvitys ja runsaampi määrä tekstimerkintöjä olisi tuonut lisää pisteitä. Jälkeläiset mukavasti pärjänneitä! Lisäpisteitä hienosta laatismenestyksestä.

fwb-t. SW's Lady Samatha, om. Mari H
15-14-20-15-19-03 = 86p = SPL-II
Luonteessa oli paljon kirjoitusvirheitä ja miinuspisteitä toi myös se, että se ei ollut omistajan itsensä kirjoittama. Jälkeläiset ovat pärjänneet mukavasti kilparadoilla. Hieno määrä valmennuksia! Päiväkirjamerkinnät olisivat kuitenkin tuoneet lisää lisäpisteitä.

fwb-o. KRB Hillbilly Boy, om. Mari H
14-15-10-05-20-05 = 69p = ei palkintoa
Helppolukuinen ja hyvä luonnekuvaus, joka valitettavasti menetti pisteitä koska se ei ollut omistajan itsensä kirjoittama. Sukuselvitys olisi nostanut sukupisteitä. Ori on pärjännyt todella hienosti kilparadoilla! Päiväkirja- ja valmennusmerkinnät olisivat tuoneet lisäpisteitä. Valitettavasti jäitte ilman palkintoa tällä kertaa, mutta orissa on selvästi potentiaalia uusintaan!