SPL = Suomalaisten Puoliveristen Laatuarvostelu

Osallistuminen 14. tilaisuuteen :

Nimimerkkisi & Sähköpostiosoitteesi:

Hevosesi sukupuoli (o/t/r) ja nimi:

Hevosesi sivujen osoite:

1. Arvosteltavan jälkeläisen nimi:

1. Arvosteltavan jälkeläisen osoite:

2. Arvosteltavan jälkeläisen nimi:

2. Arvosteltavan jälkeläisen osoite:


SPL:n laatuarvostelutilaisuus - Huhtikuu 2013

Tervetuloa! VSPY:n alainen Suomalaisten Puoliveristen Laatuarvostelu järjestää huhtikuussa 14. tilaisuutensa! Tilaisuus on varsinainen tilaisuus, eli hevosella ei saa olla aikaisempaa palkintoa laatuarvostelusta. Tilaisuuden päivämäärä on 15. huhtikuuta 2013 (vip on 01.04.2013)! Tuomareina toimivat Peppi S., Ziki, unni sekä Yogi.


Rajoitukset:
○ Yksi henkilö / talli saa ilmoittaa tilaisuuteen kaksi (2) hevosta
○ Tilaisuuteen saa ilmoittaa vain omistuksessaan olevan hevosen
○ Tilaisuuteen otetaan maksimissaan 20 hevosta

Tärkeää informaatiota:
Säännöt ja Yleiset rajoitukset
Arvosteluperiaatteet ja pisteytys
Miten valmistella hevonen tilaisuuteen

Osallistujat 11/20 - TULOKSET

fwb-o. Thanatos, om. Kiiskinen
15-20-20-20-20-15 = 110p = SPL-I* !!!!
Äärimmäisen upea rotunsa edustaja, joka on kolmas tähtipalkinnon saavuttanut suomalainen puoliverinen! Tässä hevosessa yhdistyvät kaikki toivotut ominaisuudet, mitkä toivatkin sille täydet pisteet miltein kaikilta osa-alueilta. Luonteeseen oli panostettu ja sitä oli erittäin mukava lukea, sujuvaa kielenkäyttöä ja persoonallinen kirjoitustapa. Erittäin hieno ja kattava sukuselvitys, sekä todella hyvin menestyneet jälkeläiset. Erittäin paljon panostettuja tekstimerkintöjä sekä aktiivisuutta niin kilpa- kuin näyttelypuolellakin. Muiden laatuarvostelujen palkinnot toivat lisäpisteitä. Täydet pisteet 'Muu käyttö' -osuudesta on myös hieno saavutus.

fwb-t. Mangomix Rooibos, om. Yogi
16-20-20-20-20-12 = 108p = SPL-I
Erittäin hieno rotunsa edustaja! Persoonallinen ja hyvä luonne. Erittäin aktiivisessa käytössä ollet jälkeläiset ja todella hienon kilpauran tehnyt tamma! Aktiivinen tamma, joka on hienosti menestynyt laatuarvosteluissa ja näyttelyissä! Bonuspiste hyvästä sukuselvityksestä!

fwb-o. Addict Robber, om. Ziki
15-16-20-20-20-14 = 105p = SPL-I
Erittäin hieno rotunsa edustaja! Miellyttävä luonne, jonka lukeminen oli kuitenkin hieman raskasta liian pitkien lauseiden ja satunnaisten kielioppivirheiden takia. Ori on menestynyt hienosti kilpakentillä ja tekstimerkintöihin oltiin todellakin panostettu. Sukulaisten upea menestynyt SPL:ssä toivat sille huimat viisi lisäpistettä!

fwb-t. Triangle Mer, om. Ziki
13-17-20-20-20-13 = 103p = SPL-I
Erittäin hieno rotunsa edustaja! Persoonallinen ja hyvä luonne, jonka alkupuolella kuitenkin valitettavan paljon toistoa. Tamma on jättänyt hienoja ja kilpakentillä menestyneitä jälkeläisiä. Hieno määrä päiväkirjamerkintöjä. Menestys muissa laatiksissa toi mukavasti lisäpisteitä.

fwb-o. Han Solo, om. Sen
14-18-20-20-20-10 = 102p = SPL-I
Monipuolinen luonne, mutta huolimattomasti muotoillut lauseet vetivät pisteitä alas muutamalla pisteellä. Hieno laajennettu sukutaulu toi täydet pisteet 'Suku'-osiosta. Ori on jättänyt hienosti menestyneitä jälkeläisiä! Myös orin itsensä sijoitusmäärä on vaikuttava. Mukava määrä tekstimerkintöjä, hienosti menestynyt muissa laatuarvosteluissa ja sukulaiset ovat pärjänneet hyvin SPL:n laatiksessa!

fwb-t. Aimi Dai HWK, om. maxi
13-19-20-20-20-09 = 101p = SPL-I
Erittäin hieno rotunsa edustaja! Sopivan ytimekäs ja monipuolinen luonne, josta kuitenkin löytyi pari pientä virhettä. Hyvin menestyneet jälkeläiset! Mukava määrä päiväkirjamerkintöjä ja menestynyt hyvin kisoissa sekä muissa laatuarvosteluissa! Vanhempien SPL-palkinnot toivat lisäpisteitä.

fwb-t. Prelude HT, om. maxi
15-20-20-20-20-04 = 99p = SPL-II
Hieno suomalainen puoliverinen! Hyvä luonne jota oli kiva lukea, monipuolinen ja hyvin etenevä teksti. Hieno laajennettu sukutaulu! Jälkeläisensä ovat menestyneet erittäin hienosti kilpapuolella, kuten myös tamma itse. Tammalta löytyi mukava määrä tekstimerkintöjä, mutta muutama lisää olisivat tuoneet tammalle korkeamman palkinnon laatuarvostelussa.

fwb-o. Crocodilehunter, om. Frida
17-18-20-15-20-02 = 92p = SPL-II
Muutama kielioppivirhe, mutta muuten hyvä ja persoonallisesti kirjoitettu luonne! Hyvin kilpailleet jälkeläiset, harmi että ensimmäiseltä puuttui luonne. Ori itse on kerännyt huiman määrän sijoituksia kilpailuista. Päiväkirja- ja valmennusmerkinnät olisivat tuoneet lisää pisteitä.

fwb-t. Carpe Diem W!, om. Yogi
15-17-10-20-20-09 = 91p = SPL-II
Hyvä luonne, mutta muutama kirjoitusvirhe toi pisteitä alas. Sukuselvitys olisi tuonut lisää pisteitä. Jättänyt hienoja jälkeläisiä ja menestynyt todella hyvin kilpailuissa! Kiitettävä määrä tekstimerkintöjä ja laatispalkinto toivat lisäpisteitä.

fwb-o. Wooshing Mangoes Solo, om. Sen
09-17-20-20-19-06 = 91p = SPL-II
Luonteen jäädessä hieman liian lyhyeksi, sakotti se muutaman pisteen kyseisestä kohdasta. Orin jälkeläiset ovat pärjänneet erittäin hienosti niin kilparadoilla kuin muiltakin osin. Hieno määrä päiväkirjamerkintöjä ja kaksi laatispalkintoa toivat lisäpisteitä, mutta valmennusmerkinnät olisivat tuoneet enemmänkin pisteitä.

fwb-t. Stock's Juliana, om. Frida
15-18-10-20-20-02 = 87p = SPL-II
Hyvä luonne, joka jäi kuitenkin lyhyemmän puoleiseksi. Sukuselvitys olisi tuonut huomattavasti lisää pisteitä, jälkeläiset kuitenkin pärjänneet hienosti ja olleet aktiivisessa käytössä. Tamma itsekin on pärjännyt mukavasti kilpailuissa. Päiväkirjamerkinnät olisivat tuoneet lisää pisteitä.